Maatschappelijk ondernemen

Omdat we daar allemaal wel bij varen

Omdat we daar allemaal wel bij varen

Op het water is het genieten. Wij werken elke dag hard om te zorgen dat al onze klanten elke keer weer met een goed onderhouden boot vanaf een mooi verzorgde jachthaven zo het water op kunnen. Maar we weten ook dat niet iedereen altijd kan genieten, op het water of aan de wal. Daarin zien wij onze verantwoordelijkheid en die nemen we met het ondersteunen van verschillende maatschappelijke initiatieven. Zo willen wij eraan bijdragen dat de mensen in Aalsmeer ook plezier beleven, net als de bezoekers van onze jachthaven.

Lokale maatschappelijke projecten

Als Jachthaven Stenhuis steunen wij verschillende lokale, maatschappelijke projecten. Initiatieven die de inwoners van ons mooie dorp plezier brengen. Dat doen we via onder andere:

Jachthaven Stenhuis - Maatschappelijk Ondernemen - Sinterklaas in Aalsmeer

Sinterklaasintocht

Het jaarlijkse bezoek van de Goedheiligman is een feest voor jong en oud. Hoe wij de Sint helpen, blijft natuurlijk wel een goed bewaard geheim 😉.

www.sinterklaasinaalsmeer.nl

Jachthaven Stenhuis - Maatschappelijk ondernemen - Pramenrace en juniorpramenrace

Pramenrace

Zowel de Pramenrace in september als de Junior-variant ondersteunen wij onder andere vanuit het SPIE-bestuur en met onze inzet bij allerhande activiteiten daarvoor.

www.pramenrace.nl

Jachthaven Stenhuis - Maatschappelijk ondernemen - Vuur en Licht op het water

Vuur & Licht op het water

Misschien wel de mooiste vuurwerkshow van Nederland! Deze maken wij elk jaar weer mogelijk met praktische ondersteuning zoals bewaking, het plaatsen van de boeien en het verslepen van het opgestelde vuurwerk naar de afsteekplaats. Ook sponsoren we dit evenement met diesel en door het leveren van mankracht.

www.vuurenlichtophetwater.nl

Lokale sportverenigingen

Ook de lokale sportverenigingen zoals FC Aalsmeer en Green Park Handbal Aalsmeer ondersteunen wij als sponsor.

Voor Aalsmeer en haar bewoners, dankzij onze klanten

Zomers zetten we ons in voor onze klanten, in de winter voor hun boten. Het hele jaar door proberen we onze sociale verantwoordelijkheid te nemen waar we kunnen met een welgemeende inzet voor lokale initiatieven. Ondersteuning en sponsoring die we alleen kunnen doen dankzij al onze gasten en bezoekers, dank daarvoor!