Zomerstalling: ligplaatsen in Aalsmeer

Direct aan open water

Direct aan open water

Direct aan open water vind je onze zomerstalling. Een complete jachthaven met alle faciliteiten en 265 ligplaatsen voor boten van 5 tot 15 meter. Ben je op zoek naar een ligplaats in Aalsmeer? Ontdek dan onze jachthaven gelegen naast de Ringvaart en aan de prachtige Westeinderplassen.

De ligplaatsen

De jachthaven bestaat uit twee havens met in totaal 265 ligplaatsen. Elke ligplaats heeft een eigen zijsteiger en toegang tot een stroompunt. Net als de jachthaven zelf zijn ook de steigers goed onderhouden en inmiddels grotendeels vernieuwd door gerecyclede kunststof planken op stalen palen. De Nieuwe haven ligt aan een groot grasveld met daaromheen ligplaatsen van verschillende afmetingen.

Jachthaven Stenhuis - Ligplaatsen - Zomerstalling - Nieuwe steigers

Jollensteiger

Ook is er een jollensteiger voor onder meer catamarans en andere midzwaardboten, maar deze wordt ook veel gebruikt voor kleine motorbootjes. Vanaf de jollensteiger kun je zo het open water op!

Verhuur ligplaatsen

De ligplaatsen worden verhuurd voor de gehele zomerperiode (1 april tot 1 oktober) of per jaar. Als er plek is, zijn passanten voor een korter verblijf ook welkom. Informeer dan wel even vooraf naar de beschikbaarheid. De tarieven voor onze ligplaatsen zijn gebaseerd op de afmeting van de boot (m2) met aanvullend kosten voor parkeren, service en elektra.

Complete service

Kies je voor de zomerstalling bij Jachthaven Stenhuis, dan kun je rekenen op een complete service. Zo bieden wij je naast de verzorgde ligplaatsen ook:

\

Grote hoofdsteigers

\

Zijsteigers per ligplaats

\

Stroompunt per boot (groene stroom door de zonnepanelen)

\

Voldoende en afgesloten parkeergelegenheid

\

Toilet- en douchegelegenheden met o.a. biologisch afbreekbare zeep

\

Speeltuin

\

Blauwe karren voor bagage e.d.

\

Vuilwaterstation en plek om de chemisch toilet te legen

\

Altijd persoonlijke service

Jachthaven Stenhuis - Botenstalling - Winterstalling - Yachtcraddles - Verwarmde stalling

Onderhoud en winterstalling

Natuurlijk wil je zomers het water op. Maar is het tijdens de zomermaanden toch nodig om aan jouw boot te werken? Dan kan dat ook bij ons. Zowel op de wal als in de loods en het opbokken van schepen met staande mast. Onderhoud kun je door onze vakmensen het hele jaar door laten uitvoeren en je kunt in een van onze botenloodsen ook zelf aan de slag met jouw boot. Voor de winterperiode hebben we in de winterstalling ruim 300 plekken beschikbaar; overdekt en deels verwarmd.

Meer weten?

Heb je vragen over onze zomerstalling? Of wil je meer weten over de ligplaatsen van onze jachthaven in Aalsmeer? Stel ze ons we vertellen je graag meer! Wij zijn een HISWA-erkende jachthaven.