Verkoop diesel en gasflessen

Dieseltankstation, direct aan de Ringvaart, Aalsmeer

Op onze jachthaven, direct aan de Ringvaart in Aalsmeer, staat een dieseltankstation. Hier verkopen we blauwe diesel die voordeliger is voor mens, milieu en boot. Ook gasflessen kunnen bij onze jachthaven worden ingeleverd en nieuw gekocht.

Dieselpomp, bereikbaar per boot en auto

De dieselpomp staat aan de ingang van onze jachthaven en is zo goed bereikbaar. Voor boten die varen over de Ringvaart als voor automobilisten vanaf de parkeerplaats.

Blauwe diesel, voor elke motor

Bij deze pomp tank je blauwe diesel die geschikt is voor alle motoren. Blauwe diesel is een duurzame dieselbrandstof, gemaakt uit afvalproducten en dus geheel fossielvrij. Deze diesel is biologisch afbreekbaar, levert tot wel 10% brandstofbesparing op en is CO2-neutraal. Eigenlijk een heel groene brandstof dus!

Betalen met tankpas, bankpas of creditcard

Betalen aan het dieseltankstation kan met elke bankpas en creditcard. Ook kan betaald worden met de Stenhuis-tankpas. Deze is verkrijgbaar op het havenkantoor. Betaling via de Stenhuis-tankpas gaat via facturatie achteraf of door vooruitbetaling waarbij een tegoed op de kaart wordt gezet.

Jachthaven Stenhuis - Verkoop gasflessen en inname lege gasflessen

Gasflessen: verkoop & inname

Gasflessen voor aan boord schaf je gemakkelijk op onze jachthaven aan. Wij hebben de meest voorkomende gasflessen zoals:

  • EasyBlue Plus 6kg
  • EasyBleu XL 9,5kg
  • Antragas Take 5
  • BP lichtgewicht 5, 7,5 en 10kg 
  • Primagas en Antragaz 10kg
  • Campingaz 901, 904 en 907

Elk merk is leverbaar in verschillende hoeveelheden. Lege gasflessen kunnen ook bij ons ingeleverd worden. De verkoop en inname van de gasflessen is, gedurende het zomerseizoen, 6 dagen per week op onze jachthaven mogelijk.

Vragen? Stel ze aan één van ons!

Voor de aanschaf van een Stenhuis-tankpas of voor het inleveren of aankopen van gasflessen kun je altijd bij ons havenkantoor terecht. En heb je andere vragen over de levering van gas of diesel? Stel je vraag gerust aan een van ons!