Stalling boten

Winterstalling en ligplaatsen voor de zomer

Winterstalling en ligplaatsen voor de zomer

Bij Jachthaven Stenhuis vind je het hele jaar door de perfecte stalling voor jouw boot. Zomers vaar je vanuit onze jachthaven zo de Poel op en in de winter hebben we overdekte, en zelfs een verwarmde, botenstalling. Wanneer je hier ook bent, je hebt toegang tot de verschillende faciliteiten en onze vakkundige medewerkers staan altijd voor je klaar.

Ligplaatsen in de zomer

In de zomer hebben we 265 ligplaatsen in onze jachthaven in Aalsmeer. Verdeeld over twee havens heeft elke ligplaats een eigen zijsteiger en er zijn voldoende stroompunten aanwezig. Elektrische boten kunnen bij ons ook opladen. Bovendien heeft de jachthaven douche- en toiletvoorzieningen, een speeltuin voor de kleinste opvarenden en nog veel meer voorzieningen.

Winterstalling

’s Winters ligt jouw boot bij ons overdekt op het droge in de winterstalling. We beschikken over meerdere loodsen waarvan een zelfs geheel geïsoleerd en verwarmd is. In totaal hebben we ruimte voor zo’n 300 boten in de winterstalling.

Jachthaven Stenhuis - Onderhoud - Schuren - Lakken - Dek - Service door vakmensen - Stalling boten

Bootonderhoud en bootreparaties

Het hele jaar door verzorgen wij het onderhoud en reparaties aan boten. Van het schoonmaken, poetsen en in de antifouling zetten tot het uitvoeren van kleine en grote reparaties. Maar ook refits waarmee we boten technisch aan alle moderne eisen laten voldoen en uiterlijk er weer als nieuw laten uitzien. Ons vakmanschap zie je terug in het resultaat, zowel bij onderhoud, reparaties als de refits.

Jachthaven Stenhuis Zomer - Service door vakmensen

Veilig, duurzaam en betrokken

Genieten van jouw boot en de mooie omgeving van de Westeinderplassen betekent ook dat je je niet druk wilt maken om allerlei praktische zaken. En dat hoeft ook niet, die regelen wij namelijk voor je. Bij Jachthaven Stenhuis is er bijvoorbeeld altijd iemand in het havenkantoor aanwezig of in ieder geval vlakbij. Zo heb je hier dus altijd persoonlijk contact voor elke vraag. Ook kun je veilig parkeren achter onze slagboom die opent met een Sep-Card, beschikbaar voor onze klanten. Visite en leveranciers kunnen zich doordeweeks daar melden bij de leveranciersknop waarna de slagboom direct opent. In het weekend is visite ook welkom als dat vooraf is gemeld.

Op zoek naar een botenstalling in Aalsmeer?

Ben jij op zoek naar een mooie, veilige en complete botenstalling in Aalsmeer? Vraag ons dan gerust om meer informatie of informeer naar de beschikbaarheid in onze winterstalling of de ligplaatsen in de zomer.